Begagnad BMW och MINI

Hos oss på Bilia hittar du alltid ett av Sveriges största utbud av begagnade BMW och MINI för snabb leverans. Alla våra bilar är grundligt kontrollerade och genomgångna av certifierade servicetekniker och når upp till våra höga kvalitetsstandard. Vi hjälper dig snabbt och enkelt att hitta din nya begagnade drömbil.

Längre ner hittar du även lite tips och råd på vad och hur du ska tänka på innan du köper en begagnad bil.

Välkommen till oss på Bilia!

Extra trygghet med Bilia Total

Finansierar du bilen via BMW eller MINI Financial Service får du paketlösningen Bilia Total. Ett paket för att du ska få ett tryggt och enkelt bilägande.

Förmånligt oavsett finansieringsform

Väljer du en annan finansiering än via BMW/MINI Financial Service ingår ett års garanti, en veckans bytesrätt och två månader fri försäkring.

Stort utbud av lagerbilar

I bilsöket kan du söka nya och begagnade bilar från hela Sverige. Välj intervallet du vill ha på årsmodeller och vilken anläggnings bilar du vill se.

KÖP DIN BIL FRÅN HÄNGMATTAN

Att köpa bil ska vara spännande och enkelt. Hos oss kan du köpa din bil online precis när det passar dig.

Fördelar med onlineköp hos Bilia:

[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] Tryggt, smidigt och enkelt    [wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] Köp bilen direkt i mobilen    [wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] Bra betalt för din nuvarande bil

Att köpa bil ska vara spännande och enkelt. Hos oss kan du köpa din bil online precis när det passar dig.

Fördelar med onlineköp hos Bilia:

[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] Tryggt, smidigt och enkelt
[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] Köp bilen direkt i mobilen
[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] Bra betalt för din nuvarande bil

Bilia Total

BILIA TOTAL – TRYGGHET FÖR DIG OCH DIN BIL

För oss på Bilia är ett enklare bilägande en hjärtefråga. Väljer du att finansiera din bil med BMW eller MINI Financial Service kan vi erbjuda paketlösningen Bilia Total tillsammans med utvalda begagnade bilar. För ett enklare och tryggare bilköp för dig.

Upptäck fördelarna med Bilia Total:

12 månader garanti

Känn dig säker med 12 månader eller 2.000 mil garanti.

4 månader fri försäkring

Ett enkelt attraktivt bilägande med fyra månader fri märkesförsäkring.

Bytesrätt i 30 dagar

Känns det inte helt bra? Du har rätt att byta ut din nyköpta bil mot någon annan i vårt breda sortiment i 30 dagar och max 100 mil.

Fördelaktig ränta på billån

Vi erbjuder billån till fördelaktiga 4,55% ränta.

Biliakortet CarPay – ett betalkort fyllt av fördelar

I paketlösningen Bilia Total får du även Biliakortet. Ett kostnadsfritt Visakort som du kopplar till den digitala tjänsten CarPay. På så sätt får du en helhetsbild över din bilekonomi som samlar allt på ett ställe.

Dessutom får du bonus på alla dina köp, rabatt på drivmedel, möjlighet till räntefri delbetalning och mycket mer.

 • Förlängd garanti

  Känn dig säker med 12 månader eller 2.000 mil garanti.

 • Fri försäkring

  Ett enkelt och attraktivt bilägande med fyra månader fri märkesförsäkring.

 • Bytesrätt

  Du har rätt att byta din nyköpta bil mot någon annan i vårt sortiment i 30 dagar och max 100 mil.

 • Fördelaktig ränta

  Vi erbjuder billån till fördelaktiga 4,55% ränta.

 • Biliakortet CarPay

  Biliakortet ger dig bonus på dina köp, rabatt på drivmedel, räntefri delbetalning och mer. Läs mer >

 • FÖRMÅNLIGT SERVICEAVTAL

  Med våra förmånliga serviceavtal vet du att du ska få service av bästa kvalitet så din bil fortsätter vara 100% MINI eller BMW.

Hemleverans av din nya begagnade bil

Har du bestämt dig? Spännande! Finns den bil som du har valt på en anläggning en bit bort, eller om du har någon annan anledning har svårt att hämta bilen själv så erbjuder vi nu hemleverans.

Vi kör helt enkelt hem bilen till dig och går igenom den på plats tillsammans med dig.

För en enklare start på ditt nya bilägande.

Priset för hämta-lämna-service varierar och beror på var du bor och hur långt det är till närmaste anläggning. Få reda på ditt pris och boka via 0771-400 000, bilia.nu@bilia.se eller i kontakt med din säljare.

Att tänka på inför din provkörning

Självklart kan du provköra även begagnade bilar hos oss. Det här kan vara värt att tänka på:

 • Testa gärna både manuell och automatisk växellåda och upplev skillnaden.
 • Se till att du sitter bra och justera backspeglar och annat efter dig. Se till att du lätt kommer åt alla reglage.
 • Kontrollera att bagageutrymmet passar för dina behov.
 • Provkör bilen på olika väglag och miljöer.
 • Testa gärna bilens funktioner. Exempelvis farthållare, parkeringskameror, bluetooth handsfree med flera.

Vilken bil är rätt för mig?

Att köpa bil är förknippat med många frågor. Vilken modell är rätt för mig? Vilket drivmedel passar min livsstil? Vilken prisnivå är rimlig? Låt oss på Bilia guida dig till rätt begagnad bil för just dig. Här är några tips som förhoppningsvis kan hjälpa dig på vägen.

 • Stor eller liten modell?

  Är du i behov av en bil med stort bagageutrymme kan en kombi eller SUV passa bra. Vill du satsa på smidighet och framkomlighet kanske en mindre bil passar bättre. Eller kanske en sportbil?

 • Hur långt brukar du köra?

  Välskötta bilar som fått regelbunden service klarar minst 20 000 mil. Oftast hamnar en hamnar bilar som gått längre sträckor på en lägre prislapp. Om du kör under 2000 mil per år, vilket är vanligt i Sverige, går det bra att välja en bil som gått 10 000 mil och uppåt. Vi kontrollerar alltid de begagnade bilar vi säljer.

 • Vilket drivmedel passar bäst?

  För dig som mest kör i städer kan bensinmotor vara ett lämpligt val. Kör du vanligtvis längre sträckor och är i behov av en kraftigare motor kan du överväga en diesel-bil. Vi erbjuder dessutom begagnade laddhybrider. Ett hållbart alternativ som dessutom är förmånligt ur skattesynpunkt.

 • Manuell eller automat?

  Automatisk växellåda ger enklare körning, och gör det lättare för dig att fokusera på annat än växellådan. Väljer du en bil med automatväxel räknas det dock som ett extra tillbehör, vilket ofta innebär ett högre pris.

 • Fram- eller fyrhjulsdrift?

  Du som kör med släp eller vill ha extra bra framkomlighet på grus, snö eller is kan överväga att välja en bil med fyrhjulsdrift. I annat fall räcker en framhjulsdriven bil bra, och har oftast ett lägre pris.

Vilken försäkring ger mig bäst skydd?

Enligt lagen behöver alla bilar ha en trafikförsäkring. Utöver den obligatoriska trafikförsäkringen kan du välja olika alternativ för att få rätt skydd vid skada, stöld eller andra oväntade kostnader.

 • Trafikförsäkring

  En trafikförsäkring är obligatorisk. Om du orsakar skador på en annan bil ersätts kostnaden av trafikförsäkringen. Den täcker även in personskador på dig och dina passagerare som kan uppstå i samband med en trafikolycka.

 • Halvförsäkring

  En halvförsäkring ger ersättning vid brand eller stöld. Den ger även ersättning vid maskinskada eller glasskada. Du får även ersättning vid bärgning, samt rättsskydd.

 • Helförsäkring

  Om du har en relativt ny bil passar en helförsäkring bra. Utöver det som ingår i halvförsäkring får du dessutom vagnskadeersättning. Det innebär att du får ersättning för kostnader som uppstår om din bil blir skadad vid trafikolycka eller vid skadegörelse.

Copyright Bilia 2021