Vi lagar eller byter din vindruta

Hos oss på Bilia arbetar professionella och erfarna bilglasmästare. Till skillnad från många andra bilglasmästare är vi auktoriserade av BMW och MINI, och vi samarbetar med alla försäkringsbolag.

Framrutan är en viktig och bärande del av bilens kaross. Därför bör du vända dig till en auktoriserad verkstad som arbetar med rätt material och rätt metoder. En auktoriserad verkstad tar även hänsyn till den tekniska utrustning som är placerad vid vindrutan.

Du är välkommen in för reparation eller byte av alla typer av bilglas – oavsett bilens årsmodell.

Du kan även ringa och boka tid på 0771-400 000

Kontakta ditt försäkringsbolag

Har du fått en skada i vindrutan eller andra rutor är det viktigt att du tar kontakt med ditt försäkringsbolag. Av dem får du information om din självrisk och ett ärendenummer som vi kan använda när vi tar över kontakten med försäkringsbolaget. När vi har reparerat din bil och den är klar att hämta ut, betalar du sen aktuell självrisk till oss.

Laga stenskottet i tid

Om du har fått ett stenskott som bara består av en liten grop behöver det inte lagas. Men om ditt stenskott har små sprickor måste det åtgärdas innan hela vindrutan behöver bytas ut.

Det första du behöver göra är att sätta en tejpbit över sprickan. Boka sedan tid för stenskottslagning hos Bilia, så undviker du ett kostsamt vindrutebyte.

Vi kan laga stenskott som är mindre än en gammal femkrona. Det får inte vara för många stenskott på samma ruta. Och stenskottet behöver sitta minst 5 cm från rutans kant.

Beställ ett gratis stenskottsplåster!

Det är bra att alltid ha ett stenskottsplåster i bilen i fall du får en skada på vindrutan. Det skyddar mot att fukt och smuts tränger in i rutan och stenskottet växer.

Fyll i nedan så skickar vi hem ett kostnadsfritt.

Genom att fylla i ovanstående formulär godkänner du att Bilia som personuppgiftsansvariga hanterar dina personuppgifter. Bilia kommer endast att använda dina personuppgifter för att tillmötesgå och följa upp din intresseanmälan. Om du inte sedan tidigare är kund hos oss kommer vi att lagra dina personuppgifter i max 3 månader efter det datum som du tillhandahöll oss dem och de kommer att raderas vid utgången av denna tidsperiod. Vår fullständiga integritetspolicy återfinns här

Copyright Bilia 2021