Däckförvaring på däckhotell

Checka in dina däck på Bilia Group Däckhotell och unna dem en förstklassig däckförvaring. Du sparar både tid, arbete och plats. Vi ser till att däcken är i gott skick och hjälper dig med däckbytet när det är dags.

Vad ingår i Bilia Group Däckhotell?

 • Förvaring

  Vi förvarar däcken i optimala förhållanden. Det förlänger däckens livslängd och håller gummit färskt.

 • Grovrengöring

  I däcktvätten rengör vi däck och fälgar från smuts, som annars förkortar däckens livslängd.

 • Däckkontroll

  Vi kontrollerar däckens mönsterdjup och lufttryck. Gör vi bedömningen att de är slitna och behöver bytas ut kontaktar vi dig. I de fallen ger vi självklart förslag på nya däck som passar just din bil.

 • Däckbyte

  När det blivit dags att byta till sommar- eller vinterdäck så påminner vi dig. Allt du behöver göra då är att boka en tid för däckbyte som passar dig, så tar vi hand om resten.

Bilia Group Däckhotell finns på våra anläggningar i Stockholm, Göteborg/Mölndal, Kungsbacka, Trollhättan, Uddevalla och Borås.

Du kan även ringa och boka däckhotell på 0771-400 000 eller göra det på plats på anläggningen.

Hur förvarar man däcken bäst?

Däckbytet närmar sig. Men hur ska man egentligen förvara däcken? Det är mycket att tänka på. 

Gummi är en färskvara och bör förvaras i ett svalt och mörkt utrymme för att inte påverkas negativt av den långa lagringen. En källare är till exempel bättre än en vind. Däck med monterad fälg mår även bättre av att staplas eller hängas, ha dem inte uppradade vertikalt.

Passa på att ta hand om dina däck. Ser över slitage, mönsterdjup, lufttryck och ge dom en grundlig rengöring.

Boka plats på Bilia Group Däckhotell för optimal förvaring

På våra däckhotell har vi optimala förhållanden för förvaring av däck och hjul. Vi ser även över slitage, mönsterdjup, lufttryck och ger dem en grundlig rengöring

Copyright Bilia Group 2020