• Privat finansiering BMW MINI

Finansiering och försäkring som privatperson

Vi kan erbjuda dig flera olika alternativ för finansiering. Du kan välja att köpa, privatleasa och ta billån. Här reder vi ut vad de olika alternativen innebär och vilka fördelar respektive finansieringsform har. Alla våra finansieringskampanjer utgår ifrån finansiering via BMW och MINI Financial Service.

Privatleasa eller köpa? Är du osäker på vad som passar dig hjälper vi dig att gå igenom fördelar för respektive ägandeform längre ner.

Försäkring? För privatleasing och billån har du möjlighet att lägga till ett betalningsskydd via BMW och MINI Försäkring. Läs mer om det längre ner.

Bilia Total

TRYGGHET FÖR DIG OCH DIN BIL MED BILIA TOTAL

För oss på Bilia Group är ett enklare bilägande en hjärtefråga. Vi erbjuder därför nu paketlösningen Bilia Total tillsammans med utvalda begagnade BMW och MINI vid finansiering via BMW eller MINI Financial Service. För ett enklare och tryggare bilköp för dig.

12 månader garanti

Du får 12 månader eller 4.000 mil garanti när du köper en begagnad BMW eller MINI.

4 månader fri märkesförsäkring

Ett enkelt, tryggt och attraktivt bilägande med fyra månader fri märkesförsäkring när du finansierar din begagnade BMW eller MINI.

Fri service i 24 månader

Du får fri service de två första åren eller upp till 4.000 mil på din nya begagnade bil.

Bytesrätt i 30 dagar

Du har rätt att byta ut din nyköpta bil mot någon annan i vårt breda sortiment. Du har bytesrätt i 30 dagar och max 100 mil.

Biliakortet CarPay – ett betalkort fyllt av fördelar

I paketlösningen Bilia Total får du även Biliakortet. Ett kostnadsfritt Visakort som du kopplar till den digitala tjänsten CarPay. På så sätt får du en helhetsbild över din bilekonomi som samlar allt på ett ställe.

Dessutom får du bonus på alla dina köp, rabatt på drivmedel, möjlighet till räntefri delbetalning och mycket mer.

12 månader
garanti

Du får 12 månader eller 2.000 mil garanti när du köper en begagnad BMW eller MINI.

Fyra månader fri
märkesförsäkring

Ett enkelt, tryggt och attraktivt bilägande med fyra månader fri märkesförsäkring.

Fri service
i 24 månader

Du får fri service de två första åren eller upp till 4.000 mil på din nya begagnade bil.

Bytesrätt
i 30 dagar

Du har rätt att byta ut din nyköpta bil mot någon annan i vårt breda sortiment. Du har bytesrätt i 30 dagar och max 100 mil.

Biliakortet CarPay – ett betalkort fyllt av fördelar

I paketlösningen Bilia Total får du även Biliakortet. Ett kostnadsfritt Visakort som du kopplar till den digitala tjänsten CarPay. På så sätt får du en helhetsbild över din bilekonomi som samlar allt på ett ställe. Dessutom får du bonus på alla dina köp, rabatt på drivmedel, möjlighet till räntefri delbetalning och mycket mer.

Information om privatleasing

Väljer du att privatleasa BMW eller MINI får du ett smidigt bilinnehav med:

 • 0 kr kontantinsats
 • Fast månadskostnad
 • Fri Originalservice

Våra kampanjer på privatleasing är beräknade med en kontraktstid på tre år/3.000 mil och service ingår i tre år/4.000 mil. Vill du ha bilen en längre period, eller med en längre körsträcka?

Prata med oss så skräddarsyr avtalet utifrån dina behov.

Information om billån med avbetalning

Vi erbjuder annuitetslån. Det innebär att du får en jämn kostnad under din betalningsperiod, och en god översikt över dina bilutgifter. När du valt ut din nya bil får du ett kreditbesked och bilen fungerar som säkerhet för ditt lån.

Våra kampanjer på billån beräknas på 36 månader, 20% kontant och 50% restvärde. Räntan sätts av finansbolaget. Vill du lägga en större kontantinsats går det naturligtvis bra. Du kan även välja en kredittid på mellan 12 och 84 månader.

Du kan även göra extra amorteringar, eller lösa in lånet när som helst under avtalsperioden. Vill du äga bilen efter att kontraktet gått så går det bra att betala resterande kostnad. Du kan såklart även välja att förlänga ditt lån om du vill fortsätta köra bilen efter avtalstiden.

Privatleasa eller köpa?

När det är dags att skaffa ny bil har du som privatperson två alternativ att välja mellan. Ska du välja privatleasing eller köp? Båda har sina fördelar.

Låt oss hjälpa dig att reda ut alternativen.

Vad innebär privatleasing?

Privatleasing innebär att du hyr bilen, vanligast under tre år. I avtalet anges en övre gräns för hur långt du kan köra bilen. Du betalar en fast månadsavgift som, beroende på avtal,  kan inkludera serviceabonnemang och försäkring.

Efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen.

Vad innebär kontantköp eller billån?

Om du köper bilen kan du stå för hela summan själv, eller ta ett billån. Du får större frihet, men också större ansvar för bilens underhåll. Du behöver skaffa bilförsäkring och se till att bilen servas regelbundet.

Dessutom ska bilen besiktigas efter tre år.

Fördelar med privatleasing

 • Du slipper en större utgift

  Genom privatleasing undviker du en större utgift vid ett tillfälle. Det är dessutom perfekt för dig som inte vill eller kan ta ett billån.

 • Fast månadskostnad

  Väljer du privatleasing som inkluderar kostnader för service och försäkring slipper du oförutsedda utgifter. Du får en fast månadskostnad där allt ingår.

 • Ingen värdeminskning

  Du slipper tänka på vad bilen tappar i värde. När avtalet gått ut lämnar du bara in bilen igen.

Fördelar med att köpa

 • Du kan göra bilen personlig

  Du väljer själv vilken extrautrustning bilen ska ha. Vid privatleasing har du färre möjligheter att välja tillval som passar dig eller din familj.

 • Större frihet

  Med en bil du äger själv slipper du en begränsad körsträcka. Får bilen en skada (som inte utgör trafikfara) kan du välja att reparera den när det passar dig. Det är din bil.

Att tänka på vid privatleasing

 • Kostnad för onormalt slitage

  Om bilen utsätts för onormalt slitage kan du behöva betala en avgift när bilen lämnas tillbaka. Skulle bilen skadas på grund av olycka behöver du ta kontakt med oss så att vi kan åtgärda skadan.

 • Begränsad körsträcka

  Oftast innebär leasingavtalet att bilens körsträcka är begränsad. Det kan innebära att du behöver undvika allt för långa bilresor.

Att tänka på vid köp

 • Sjunkande andrahandsvärde

  Från det att du startar bilen sjunker andrahandsvärdet. Ju längre du kör, och ju fler skador som uppstår, desto mer minskar bilens värde. Hur mycket bilen sjunker i värde är svårt att förutse. Detta bekymmer slipper du om du väljer privatleasing.

Prata med oss om du har svårt att bestämma dig

Vad är viktigast för dig? Fast månadskostnad utan större kostnader, eller känslan av att äga din bil? Obegränsad körsträcka, eller friheten i att slippa tänka på bilens andrahandsvärde? Prata gärna med våra säljare så hjälper vi dig att väga för- och nackdelarna med varje alternativ.

Betalskydd för privatleasing och billån

Vi är måna om att du ska kunna känna en extra trygghet när du köper bil hos oss. Vid arbetslöshet, sjukdom eller andra oförutsedda händelser kan det vara skönt att veta att månadsbetalningen av privatleasingavtalet eller återbetalningen av billånet är säkrad.

Denna extra trygghet får du med försäkringarna BMW och MINI betalskydd för privatleasing och BMW och MINI låneskydd för billån som inkluderas de tre första månaderna när du finansierar via BMW eller MINI Financial Service. Efter tre månader väljer du själv om du vill förlänga ditt låneskydd. Du kan även när som helst säga upp försäkringen.

Copyright Bilia Group 2020