Aktuella kampanjer för dig och din bil

PACKA RÄTT INFÖR VINTERNS UTFLYKTER

Det ska vara lätt att packa rätt. Vi har ett brett utbud av praktiska tillbehör som underlättar din packning i vinter. Besök någon av våra anläggningar eller ring 0771-400 000 för att höra vad just din anläggning har för sortiment.

THULE TAKBOXAR

THULE BILIA EDITION

Smidig takbox med stort lastutrymme.

Visa beskrivning
Thule Bilia Edition är en takbox för dig som uppskattar funktion och enkelhet. Det är en praktisk modell som kan öppnas från båda sidor och som gör att du smidigt kommer åt lastutrymmet. Du får en bra överblick och det blir enkelt att packa smart inför resan. Volym: 420 l. Mått: L232xB70H40 cm. Vikt: 15kg.
Kampanjpris med Biliakort

3.299 kr

Ord. pris 4.999 kr

Gäller från den 15/1 – 15/2

THULE TAKBOXTILLBEHÖR

THULE MULTILIFT 572

Har du ont om plats i garaget eller carporten?

Visa beskrivning

Thule MultiLift 572 hjälper till att praktiskt förvara din takbox, kajak eller surfbräda när den inte används. Monteras smidigt fast i taket och lyfter enkelt upp och ner lasten med en hissanordning. Lastkapacitet upp till 100 kg.
Kampanjpris med Biliakort

1.249 kr

Ord. pris 1.719 kr

Gäller från den 15/1 – 15/2

THULE TAKBOXTILLBEHÖR

THULE GOPACK SET 8006

Organisera och maximera utrymmet i din takbox.

Visa beskrivning

Thule GoPack Set har en smidig hantering och kan enkelt flyttas med axelrem och handtag. Du får enkel åtkomst till ditt innehåll via en extra stor och bred öppning. Väskorna är hopfällbara för smidig förvaring när de inte används. Levereras i ett helt set om fyra väskor.
Kampanjpris med Biliakort

1.599 kr

Ord. pris 2.249 kr

Gäller från den 15/1 – 15/2

THULE LASTHÅLLARE

LASTHÅLLARE EDGE WINGBAR

Komplett kit där allt som behövs för montering ingår?

Visa beskrivning

Aerodynamiskt takräckessystem med låg profil och integrerad design för exceptionellt tyst körning och enkel installation av tillbehör. Komplett modellspecifikt kit där allt som behövs för montering ingår
WindDiffuser-teknik korrigerar luftflödet för att reducera buller och luftmotstånd för bättre bränsleekonomi. Låses fast i fordonet med Thule One-Key-lås (ingår).
Kampanjpris med Biliakort

3.299 kr

Ord. pris 3.799 kr

Gäller från den 15/1 – 15/2

15% PÅ VINTERDÄCK

Passa på att investera i bra däck och kör säkrare i vinter. Just nu erbjuder vi 15% rabatt på lösa vinterdäck från Nokian Tyres, Gislaved och Pirelli.* Besök någon av våra anläggningar eller ring 0771-400 000 för att ta del av erbjudandet.

*Erbjudandet gäller enbart på lösa däck från Nokian Tyres, Gislaved och Pirelli. Gäller t.o.m. den 31/3 2021.

SKIDHÅLLARE FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Hos oss hittar du flera olika modeller av hållare för skidor och snowboard. Självklart hjälper dig hitta rätt hållare för just dig.

Pris från

499 kr

THULE SKIDHÅLLARE

SNOWPACK EXTENDER 7325

5 par skidor / 2 st snowboards, 62,5 cm lastbredd

Visa beskrivning

SnowPack Extender från Thule är en smidig skidhållare som gör resan upp till fjällen bekväm. Den utdragna designen gör det enkelt att lasta på och av alla typer av skidor och snowboardar vid olika väderförhållanden. Skidutrustningen sitter säkert på plats med hjälp av mjuka gummiarmar som håller fast ordentligt.
Kampanjpris med Biliakort

2.199 kr

Ord. pris 2.799 kr

Gäller från den 15/1 – 15/2

THULE SKIDHÅLLARE

SKICLICK 7291

Säker transport av längdåkningsskidor.

Visa beskrivning
Innovativ 3-i-1-lösning – en skidhållare med spännband och möjlighet till väggförvaring. Smart, platsbesparande design.
Kampanjpris med Biliakort

499 kr/st

Ord. pris 599 kr

Gäller från den 15/1 – 15/2

PRISGARANTI PÅ BILBARNSTOLAR

Lägsta prisgaranti – vi matchar priset om du hittar en identiskt bilbarnstol i en annan butik mot uppvisande av webbsida, annons eller annat dokument som kan styrka priset.

BESAFE BILBARSSTOLAR

IZI KID X3 I-SIZE

Plustest godkänd

Visa beskrivning
iZi Kid X3 i-Size är en uppdaterad version av den populära föregångaren iZi Kid X2 i-Size. Med senaste generationens sidokrockskydd SIP+ och en mjukare bodyhugger ger den extra säkerhet och komfort. Krocktestad och Plustestgodkänd till 105 cm. Hög komfort med tre lutningslägen och justerbara ISOfix-armar. Installeras enkelt med ISOfix.
Kampanjpris med Biliakort

4.195 kr

Ord. pris 5.999 kr

Gäller från den 15/1 – 15/2

TINYSEATS BILBARSSTOLAR

TINYSEAT 110

Nyhet. Marknadens enda hopfällbara bakåtvända bilbarnstol.

Visa beskrivning
TinySeats är den enda hopfällbara bakåtvända bilbarnstolen som finns på marknaden. Den fungerar, utifrån barnets ålder, både i bakåtvänt eller framåtvänt läge. För barn som väger mellan 15 och 25 kg går den att använda som bältesstol. TinySeats unika design gör den perfekt för familjer som behöver anpassa bilens utrymme för olika situationer då den är enkel att montera och snabbt går att stuva undan.
Pris

4.995 kr

GLASBEHANDLING

Med en glasbehandling av din vindruta blir den vattenavvisande – vilket innebär att du knappt behöver använda vindrutetorkarna i högre hastigheter.

Läs mer här

TECKNA SERVICEAVTAL – VÄRDECHECK PÅ KÖPET

Teckna ett serviceavtal hos oss senast den 15 februari så får en värdecheck på 500 kronor att nyttja i någon av våra butiker. Värdechecken gäller i butik vid köp för minst 500 kr t.o.m. 31/3 2021.

Hitta anläggning

FÖR ETT SKÖNARE KLIMAT

Några fördelar med en motorvärmare är mindre avgasutsläpp, minskat motorslitage samt att kupén får ett skönare klimat snabbare.

Just nu har vi 15% på alla motorvärmare inklusive montering.

Hitta anläggning

Med reservation för slutförsäljning och tryckfel.

Copyright Bilia 2020