Ta kontakt med oss

Vi står redo att boka service, boka ett videomöte, svara på dina frågor och hjälpa dig som vill komma i kontakt med våra verkstäder. Du når oss lättast via formuläret nedan. Men du kan även ringa till vår kundtjänst Bilia Nu på 0771-400 000 måndag-fredag 07:00-19:00 eller maila till bilia.nu@bilia.se.

Vill du komma i kontakt direkt med din anläggning? Klicka här

Vad kan vi hjälpa dig med?

Genom att fylla i ovanstående formulär godkänner du att Bilia BMU AB som personuppgiftsansvariga hanterar dina personuppgifter. Bilia BMU kommer endast att använda dina personuppgifter för att tillmötesgå och följa upp din intresseanmälan. Om du inte sedan tidigare är kund hos oss kommer vi att lagra dina personuppgifter i max 3 månader efter det datum som du tillhandahöll oss dem och de kommer att raderas vid utgången av denna tidsperiod. Vår fullständiga integritetspolicy återfinns här

Bilia Uddevalla BMW

Norgårdsvägen 10 Uddevalla
010-497 88 30

FÖR DIG SOM INTE ÄR NÖJD MED VÅR SERVICE

Vi strävar alltid efter att du ska känna dig nöjd. Om du känner att vi inte har levererat fullt ut är du självklart välkommen att kontakta oss. Då kommer vi utreda ditt ärende för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Gör så här för att anmäla ett klagomål

Kontakta i första hand den som tagit hand om ditt ärende. Förhoppningsvis kan ni tillsammans reda ut vad som har hänt och hitta en lösning som du känner dig nöjd med. Saknar du kontaktuppgifter till den personen kan du ringa Bilia Nu 0771-400 000 eller skicka ett e-postmeddelande till kundrelationscenter@bilia.se.

Copyright Bilia 2021