BMW och MINI Originaldäck

Hos oss på Bilia hittar du alltid originaldäck av högsta kvalitet. Vi har däck och däcktillbehör från ledande tillverkare som Pirelli, Continental, Goodyear, Dunlop, Michelin och Hankook. De säkraste BMW- och MINI-däcken är märkta med en stjärna. Stjärnmärkta däck har tagits fram av premiumtillverkare i samarbete med BMW och MINI, och har klarat de allra hårdaste testerna. Testerna rör områdena säkerhet, slitage, komfort, effektivitet, köregenskaper och ”sportigt uppträdande”. De två sista kategorierna betonar vikten av körglädje – utmärkande för MINI och BMW.

Du som köpt stjärnmärkta BMW- och MINI-däck hos Bilia Group får 36 månaders däckförsäkring. Den ger dig bästa möjliga skydd med upp till full ersättning av däckens inköpspris (exkl. montering).

Välkommen till din närmaste anläggning för att se vårt utbud av BMW och MINI Originaldäck.

Däckförsäkringen täcker:

  • Skador från vassa och spetsiga föremål
  • Skador från trottoarkanter
  • Stöld
  • Förstörelse

Ersättning med däckförsäkring

BMW Originaldäck Däckförsäkring

Däckförsäkringen gäller normalt i 36 månader efter inköpsdatumet. Om det skadade däckets mönsterdjup är mindre än vårt minsta rekommenderade djup utgår ingen ersättning. Sommardäck med mönsterdjup mindre än 3 mm, och vinterdäck med mönsterdjup mindre än 4 mm behöver bytas ut.

Copyright Bilia 2021