Originalservice – det bästa för din bil

Du som valt att skaffa en premiumbil från BMW eller MINI vill naturligtvis ha service av bästa kvalitet. Då kan du känna dig trygg i att veta att servicen ingår de två eller tre första åren, beroende på om du har valt en begagnad eller ny bil. Efter den perioden får du förmånliga erbjudanden på originalservice, så din bil fortsätter vara 100% MINI eller BMW.

Hos oss på Bilia blir din bil väl omhändertagen av specialutbildade servicetekniker. Du kan alltid känna att du lämnar bilen i trygga händer.

Med originalservice får du:

  • Säker service
  • Verkstadsbesök utan krångel med exklusiv premiumservice
  • Serviceerbjudanden speciellt framtagna för din bil
  • Service från personal som är experter på BMW och MINI
  • Originaldelar och hög kvalitetsstandard

Tre års fri service vid köp av ny bil

Köper du en ny BMW eller MINI ingår fri Service Inclusive de tre första åren, upp till 4.000 mil. Service Inclusive innebär originalservice av högsta kvalitet. Vill du ha Service Inclusive i mer än tre år, eller för en längre körsträcka än 4000 mil?

Prata med oss så löser vi det.

Två års fri service vid köp av begagnad bil

För dig som köper begagnad BMW eller MINI hos oss samt finansierar bilen via BMW eller MINI Financial Service ingår Service Inclusive de två första åren eller 2.000 mil (beroende på vad som kommer först).

Det gäller oavsett om bilen passerat garantin om tre års fri service.

Service till äldre bilar

Självklart ska din bil få premiumservice även när den inkluderade servicen är slut eller din bil är äldre än tre år. Därför erbjuder vi BMW och MINI Value Service – ett brett utbud av premiumservice och underhåll efter dina behov till ett attraktivt och transparent pris.

Fördelar med BMW och MINI Value Service

  • Anpassad service efter dina behov
  • Premiumservice för olja, mikrofilter, bromsar etc.
  • Till attraktiva och transparenta priser, med BMW Originaldelar.

Vi träffar dig gärna för att berätta mer om hur BMW och MINI Value Service kan ge din bil ett långt liv i toppform till ett fast pris.

BMW Value Service

Filmad servicekontroll – en bättre serviceupplevelse

Bilia har startat ett pilotprojekt på flera anläggningar genom att använda filmad servicekontroll. Genom det kan du få rådgivning om åtgärder som bör göras på din bil. Längre fram kommer vi att använda den här tjänsten på samtliga anläggningar.

En bild säger mer än tusen ord. Det har vi tagit fasta på. När din bil är på verkstaden går vi igenom den för att se om det är något mer som behöver åtgärdas. Hittar vi något utöver det vi tidigare kommit överens om så kontaktar vi dig. För att det ska vara extra tydligt vad som behöver åtgärdas och vad det kommer kosta tar serviceteknikern kort eller filmar. Sedan får du ett mail eller sms där du får ta del av serviceteknikerns förslag på åtgärder, samt pris. Där kan du själv kryssa i vilka åtgärder du vill ha utförda.

På detta sätt sparar du tid hos verkstaden och ditt bilägande blir lite enklare och smidigare.

Så här fungerar det

1. Vi kontaktar dig via mail eller sms
Din bil är på verkstaden. Du får ett mail eller sms som innehåller en länk till genomgången av din bil.

2. Du tar del av genomgången och får prisförslag
Serviceteknikern visar med foto eller video vad som eventuellt behöver åtgärdas på din bil, samt vad det kommer kosta.

3. Du kan acceptera eller avböja rekommenderade åtgärder
Kryssa bara i rutan för de åtgärder du vill ha utförda.

Copyright Bilia 2020