• Bilia Group verkstad
  • Bilia Group verkstad

Boka verkstadstjänst hos Bilia Group

Här kan du enkelt och smidigt boka service, däckbyte och skadebesiktning och andra verkstadstjänster. Vår kunniga tekniker är experter på BMW och MINI och hos oss kan du alltid känna dig trygg med att lämna in din bil på service.

Har du frågor kring våra verkstadstjänster eller din bokning. Kontakta gärna oss på 0771-400 000, dygnet runt, alla dagar i veckan. Eller skicka din fråga via vårt formulär.

Boka service

Här kan du enkelt och smidigt boka din service online för både BMW och MINI. Vi erbjuder tjänster som glas, hjulinställning och mycket mer. Välj din bilmodell nedan.

Follow a manual added linkFollow a manual added link
Follow a manual added linkFollow a manual added link

Boka däckbyte

Vi hjälper dig att byta däck på din BMW eller MINI. Allt du behöver göra är att boka en tid. Så tar vi hand om resten. Du kan boka genom att ringa oss dygnet runt på 0771-400 000, eller via bilia.nu@bilia.se.

Bor du i Göteborg eller Stockholm? Nu kan du boka en tid för däckbyte i vårt digitala bokningsflöde. Klicka dig vidare till respektive stad nedan.

Har du dubbdäck? Vanligtvis säger lagen att vi måste skifta innan 15 april om du har dubbdäck. Det här året har Transportstyrelsen, med tanke på smittspridningen av Covid-19, valt att förlänga dubbdäcksperioden till 30 april. Vi kommer självklart hjälpa alla kunder med att byta däck inom den perioden.

Boka tid hos Bilia Group Mölndal

Bor du i Göteborg eller Mölndal? Nu kan du boka tid för däckbyte hos oss på Bilia Group Mölndal digitalt.

Klicka dig vidare för att hitta en tid som passar dig.

Follow a manual added link

Boka skadebesiktning

Har du råkat ut för en olycka med bilen? Lugn, vi tar hand om din BMW och MINI. Boka skadebesiktning hos oss så ser vi över vad som behöver repareras. Vi tar hand om lackskador, plåtskador, byter vindrutor och mycket annat.

Självklart samverkar vi med samtliga försäkringsbolag för att du ska få snabb hjälp.

Copyright Bilia Group 2020