Sälj bilen tryggt och enkelt

Ska du sälja din bil? Vi på Bilia och Netbil, en del av Biliafamiljen, köper den gärna. Vi har möjlighet att köpa bilar från större delen av Sverige och är intresserade av alla bilmärken, modeller och storlekar.

Nu har vi dock en större efterfrågan på svensksålda personbilar av årsmodell 2010-2020 och med en mätarställning upp till 18.000 mil.

Fyll bara i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett affärsförslag.

Tryggt

Vi är en av Sveriges största bilåterförsäljare. Du slipper osäkerhet och potentiellt oseriösa köpare.

Smidigt

Vi värderar din bil utifrån formuläret du fyller i. Sen återkommer vi till dig med ett affärsförslag att ta ställning till.

Snabbt

Vi ger dig möjlighet till en snabb och enkel försäljning och du slipper att tänka på administrativa åtaganden.

Smidigt

Vi värderar din bil utifrån formuläret du fyller i. Sen återkommer vi till dig med ett affärsförslag som du kan ta ställning till i lugn och ro.

Tryggt

Vi är en av Sveriges största bilåterförsäljare. Du slipper osäkerheten med en privat bilaffär och potentiellt oseriösa köpare.

Snabbt

Vi ger dig möjlighet till en snabb och enkel försäljning och du slipper att tänka på administrativa åtaganden.

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett affärsförslag

Genom att fylla i ovanstående formulär godkänner du att Bilia Group som personuppgiftsansvariga hanterar dina personuppgifter. Bilia Group kommer endast att använda dina personuppgifter för att tillmötesgå och följa upp din intresseanmälan. Om du inte sedan tidigare är kund hos oss kommer vi att lagra dina personuppgifter i max 3 månader efter det datum som du tillhandahöll oss dem och de kommer att raderas vid utgången av denna tidsperiod. Vår fullständiga integritetspolicy återfinns här

Copyright Bilia 2020